Először Robert Pattinson karrierjét indította be az Alkonyat könyvekből készülő filmszéria, aztán a sorozat farvizén még két roppant kellemes külsejű fiatalembernek sikerült a B listáról felkerülnie az A listára, Taylor Lautnernek és Kellan Lutznak. Legkitartóbban követelőző olvasónk, BSBfan kérésének végre valahára eleget téve most bemutatjuk a 25 éves Jackson Rathbone-t is, a legújabb szívtiprót az Alkonyat-filmekből.

Rathbone ugyan zenészként is szerzett már babérokat a színészi pálya mellett, de az igazi ismertséget neki is a vámpírkodás hozta meg. Az Alkonyatban a főhős mostohatestvérét alakítja, és az első két rész után csak most a harmadik filmben kapott nagyobb szerepet.

Rathbone legfrissebb filmje egyébként az állítólag borzalmas Utolsó léghajlító. A fenti képekre kattintva megnyitható galériánkban jónéhány sármosan mosolygós fotót tekinthet meg a nem igazán vetkőzésmániás színészről. Aki azonban mindenképpen a meztelenkedésre kíváncsi, kattintson erre a bal oldali fotóra, és megtekinthet egy blogbejegyzést tele Jackson Rathbone csupasz mellkasával.