A tegnap reggeli Cseh László-posztot este Gyurta Dániel győzelme követte, így ma nem is foglalkozhatunk mással, mint a legfrissebb magyar férfi úszó-európabajnokkal. Igaz, Gyurta Dániel esetében még az aranyérmet sem kellett volna megvárnunk, hiszen ő az úszóság mellett azóta kvázi-celebnek számít, hogy szerepelt a Barátok köztben néhány rész erejéig még 2005-ben.

Melyikük jön be jobban?

Már a tegnapi kommentekből kitűnik, hogy olvasóink még Cseh Lászlónál is jobban szeretik a még mindig csak 21 éves Gyurta Dánielt. “Gyurta Dani helyesebb”, foglalta össze a lényeget Marr, “nem lökném ki az ágyamból én sem”, tette hozzá vörösbegy, Lotyó Bridzsida nevéhez méltóan egy “sunáznám reggelig” kommentet tett hozzá mindehhez, hijarna pedig egy egészen bennfentes infót is tudni vél. És mindezt úgy, hogy a tegnapi poszt még csak nem is Gyurtáról szólt. Mi lesz itt majd ma?

A poszt első két fotója még a pekingi olimpián készült, ahol Gyurta rekordot úszott, de érmet nem szerzett, míg a második kettő most Budapesten, az úszó-EB versenyén. Gratulálunk neki is!