Soha nem foglalkoztunk annyit a sporttal itt a Velveten, mint az elmúlt bő egy évben, mióta működik ez a blog. Itt a Kockahasban legutóbb rengeteg úszót mutattunk, de volt bőven focistából, teniszezőből, szörfösből is. A férfiaknak egyszerűen jól áll, ha sportolnak. Persze azért nem mindegy, hogy mit. A nyári sportok közül összeszedtünk öt olyat, amiről azt saccoljuk, hogy a közvélemény nem tartja őket túlzottan szexi tevékenységnek. Keressük a leggázosabb nyári férfisportot!

1. Ping-pong - Amilyen sok csaj van oda pl. egy-egy focistáért, olyan nehéz elképzelni, hogy a férfi asztaliteniszezőknek különösebb női rajongótábora lenne. Egy ping-pongozó férfi egyszerűen nem szexi, és ez nem csak a béna shorttól van, amit hordani szoktak. De attól is.

2. Súlyemelés - Elvileg nincs is ennél férfiasabb sport, hiszen a súlyemelés nem szól másról, mint a nyers erő összeméréséről. De valahogy abban, ahogy ez a tesztoszteron-bajnokság a gyakorlatban meg szokott valósulni, abban nincsen semmi, ami nők tömegeit lenne képes begerjeszteni. Talán az erőlködéstől eltorzult fejeket találják annyian riasztónak, ki tudja.

3. Szumó - Ennek a hagyományok által meghatározott sportnak manapság nagy hátránya, hogy az általa megkövetelt testfelépítés nem felel éppen meg korunk aktuális férfiideáljának. Pontosabban: annak pontosan az ellenkezője kötelező a szumóban. Ráadásul a hústornyok szinte teljesen meztelenek is, csak néha látszódik ki a hurkák közül a pelenkaszerű ágyékkötő. Nem a szépségük miatt tiszteljük őket.

4. Baseball - Talán emiatt fog a legtöbb felháborodott komment érkezni, de nem baj, akkor is kimondjuk: hülyeség, hogy baseballozni pizsamában szokás! Az egész felszerelésből csak az ütő férfias, maguk a játékosok meg úgy be vannak gombolkozva, hogy nem is látszik belőlük semmi.

5. Birkózás - Bocsássa meg nekünk minden birkózás-rajongó, de most felsoroljuk, hogy mi a három fő gond a birkózással: 1. A homoerotikába hajló pózok. 2. A XIX. századi cirkuszi erőművészektől megörökölt dressz. 3. A karfiolfül.

Melyik a legkevésbé szexi férfisport?

Ha ezeket a dolgokat sikerülne kicsit fogyasztóbarátabbá tenni, szerintünk a birkózás a nők egyik kedvenc sportja lenne.

Amennyiben nem tudja dönteni, hogy melyik a legkevésbé szexi nyári férfisport, kattintson valamelyik képre, hiszen a galériában mindegyik sportágról több fotó is van! Persze az is könnyen előfordulhat, hogy az ön által leginkább utált sportot kihagytuk az összeállításból. Ebben az esetben, kérjük, egy kommentben világosítson fel minket a nemszexi sportok legborzasztóbbikáról.