Halle Berryvel kapcsolatban a legfrissebb hírek arról szólnak, hogy Gabriel Aubryval történt szakítása után újra bepasizott. Ráadásul nem is egy ismeretlennel jött össze, hanem egy francia színésszel, azzal az Olivier Martinezzel, aki korábban öt évig volt együtt Kylie Minogue-gal. Szeretjük híres nők kevésbé híres pasijait jobban szemügyre venni, tehát mára összeállítottunk egy bőséges galériát erről a bizonyos Olivier Martinezről, akinek a világ legszexibb szupersztárjai közül kettőt is sikerült meghódítania.

Akinek feltűnt az, hogy egy francia színésznek hogy lehet Martinez a vezetéknéve, az jó helyen keresgél: Halle Berry potenciális jövendőbelijének édesapja egy spanyol származású, de marokkói születésű profi bokszoló. A most 44 éves, Párizsban felnőtt színésznek csak édesanyja francia.

Ki a jobb?

Martinez 2002-től 2007-ig járt Kylie Minogue-gal, azaz az énekesnő a mellrák kálváriáját is a színész oldalán csinálta végig. A szakítás után továbbra is barátok maradtak, de Minogue hamarosan Andrés Velencoso mellett kötött ki. Martinez pedig idén Halle Berry szerelmeként Gabriel Aubry helyét vette át. Róla éppen nemrég volt egy posztunk, emlékezete felfrissítése érdekében kattintson ide, majd valamelyik képre klikkelve nézze végig Martinez-galériánkat is, aztán szavazzon, Berry jól döntött-e, hogy a kanadai férfimodellt lecserélte a francia színészre!