A Rejtély című sorozat főszereplője a kanadai Nuvo magazinnak adott interjúban kifejtette, szörnyen unja a díjátadókat. Joshua Jackson szerint a vörös szőnyegen sétáló hírességek valóban jól mutatnak a televízió képernyőjén, de az állandóan reklámokkal megszakított rendezvény a negyedik órában már nem olyan érdekfeszítő, mint az elején.

Kattintson a képekért!

„Lehetetlen. Ugyanakkor elmenni egy díjátadóra, ahol jelölve vagy, és még nyersz is valamit, az teljesen más élmény. Hirtelen ez lesz a legmenőbb dolog a világon” – mesélte a 32 éves színész, akiről természetesen a magazin számára készített, katalógusfotókra emlékeztető fényképeket is megmutatjuk.

Kattintson a képekért!

Jackson egyébként gyerekszínészként kezdte a pályáját, a Kerge Kacsák című film hozta meg számára az ismertséget. Már több filmet is forgatott gyerekként, de az újabb áttörést a Dawson és a haverok hozta meg neki (akárcsak Katie Holmesnak és Michelle Williamsnek, előbbbivel egyébként pár hónapig együtt jártak). A sorozat befejezte után nem nagyon bíztak rá komolyabb munkákat, csupán független filmesek mertek neki főszerepeket adni. A televíziózáshoz 2008-ban tért vissza, elvállalta a J. J. Abrams neével fémjelzett Rejtély című sorozat főszerepét.