Az biztos, hogy Madonna 52 éves, és hogy Jesus Luz után nem a Dolce & Gabbana kampányához előkerült fiúval szűrte most össze a levet, hanem valaki mással. Az is biztosnak látszik, hogy az illető keresztneve Brahim, hogy táncos létére gátlás nélkül vetkőzik, és hogy a fenti fotón Madonna oldalán majdnem látható.

Ön szerint ki van a fenti képen Madonna mellett?

A tegnapi híradások még azt mondták, hogy a fiatalember a fenti képen pózoló Brahim Rachiki, akiről rögtön meg is jegyezték, hogy ahhoz képest (értsd: Jesus Luzhoz) nem is olyan fiatal, mivel már 33 éves. Táncos-koreográfus, nagy, göndör hajzattal és félmeztelen fotókból álló portfólióval.

Melyikük a jobb pasi?

Azonban úgy tűnik, Madonna környezetében a Brahim olyan gyakori név, mint itthon a Józsi. Mára ugyanis már azt állítja néhány forrás a poszt tetején látható képre hivatkozva, hogy Madonna igazából egy másik Brahimmal jár. Ez a második jelölt egy bizonyos Brahim Zaibattal, aki szintén táncos. Hogy ő pontosan kicsoda vagy hány éves, azt egyelőre nem lehet tudni (de eléggé úgy tűnik, ő is huszonéves lehet), félmeztelen fotó viszont azért már róla is van. Kattintson valamelyik képre, mert galériánk vizuálisan is összefoglalja, amit a két célszemélyről tudni lehet! Ön szerint akkor most melyik Brahimmal jár Madonna? Ön a helyében melyikkel járna?