Valószínűleg megirigyelte férfi tevepatákkal foglalkozó két korábbiposztunk sikerét a TV2, pedig nem is volt sikere azoknak a posztoknak. Nem baj, ha már ennyire szeretik a csatornánál a férfitestre ágyéktájt szorosan feszülő dresszeket, mi is rontjuk itt tovább a nemlétező színvonalat egy harmadik tevepatás poszttal.

Az Ezek megőrültek című műsor nemcsak mellvillantást alkalmaz a nézők szórakoztatására, hanem a férfijátékosokat is olyan öltözékben szerepelteti folyamatosan, amelynek nyilvánvaló fő funkciója a pénisz kidomborítása. Példaként mellékeltünk néhány fotót és egy videót az adásból.

Kommentelőink köztudomásúlag azért olvasnak éppen minket, mert nagyon nem bírják a pongyolaságot, és már múltkor is hosszas kioktatásban részesültem a férfi tevepatákkal kapcsolatban egy olyan hozzászólótól, aki szerint ez fontos. Természetesen megtanultam a leckét, ezért ezért ebből a posztból már nem maradhat ki a precíz figyelmeztetés, hogy vigyázat, igazából a kivehetően kidomborodó pénisz önmagában még nem tevepata! Az igazi férfi tevepata valami olyasmi, amit alább Benkő Dánielnél figyelhetünk meg.

Nem tartjuk valószínűnek, hogy lesz, aki a fenti képek láttán ilyen mélyre legörget ezen az oldalon, de van egy ide passzoló videója is a TV2-nek, hátha valaki mozgóképen szereti figyelni a dudorokat. Ráadásul a klipben a Leó nevű versenyző is látható, akiről Benkő Dániel azt mondja, hogy “olyan gyönyörű férfi, hogy ha nő lenne, akkor szerelmes lennék belé. De még így is meggondolom.”