A mai poszt Colin Farrellről fog szólni, de mivel úgy általában már volt róla poszt, most az arcszőrzetére, még közelebbről a bajuszára fogunk fókuszálni. A fenti képen az látható, milyen volt a bajsza-szakálla idén nyáron. Újabban azonban az alábbi fazonnal nyomul.

Farrell fogta, és megfelezte a bajszát, de legalább vízszintesen, nem függőleges tengely mentén, így az eredmény valami olyasmi, mint amit John Waters szokott rajzolni magának. Szerintem Farrellnek áll jobban, de a világért se szeretném senkire ráerőltetni a véleményem.

A vékonyított bajszú Farrell egyébként új fazonú arcszőrzetével azért turnézza most körbe a világot, mert nemsokára a mozikba kerül új filmje, a The Way Back. A rendező Peter Weir volt, akinek alkotásai közül többek közül a Holt költők társasága és a Truman Show lehet ismerős.

Hogy jobb?

Az utóbbi négy kép tehát mind most decemberben készült már Farrellről mindenféle filmpremiereken és promóciós eseményeken. Kicsit úgy néz így ki, mintha a felső ajka fölött is lenne egy-egy szemöldöke, de kétségtelen, hogy ilyen bajszot nem minden férfi tud(na) nyíratni magának. Önnek bejön ez a típus?