Újabb modellel bővül a brazil csődörök karámja

2010.12.16. 09:59
Bershka - 2011. tavasz-nyár
Bershka - 2011. tavasz-nyár

Az utóbbi években a felkapott női manökenek között rengeteg a kelet-európai származású. A férfimodellek első számú őshazája azonban egyértelműen Brazília. Bár ránézésre nem mondhatnánk, hogy ordít róla származása, de a mai posztban is egy brazil modellt mutatunk be nézőinknek. Úgy hívják, hogy Arthur Sales.

Hozzá hasonlóan Brazíliából, illetve a Made In Brazil nevű website segítségével kezdte meg karrierjét például Marlon Teixeira, Jesus Luz, Evandro Soldati és Reynaldo Gianecchini is, akik mára a legkeresettebb modellek között vannak, szerepeltek is már itt nálunk elégszer.

Armani Exchange, 2010. ősz-tél
Armani Exchange, 2010. ősz-tél

Arthur Sales legfrissebb kampánya a Bershka részére készült a 2011-es tavasz-nyári szezonra, ebből a sorozatból származik a poszt első két fotója. De lecsapott már rá például a Dsquared2 és az Armani is, a két sötétebb-modernebb hangulatú kép az Armani Exchange idén nyári reklámjaiból való.

Armani Exchange, 2010. ősz-tél
Armani Exchange, 2010. ősz-tél

De hogy ne csak hirdetéseket mutassunk, álljon itt egy profilvideó is Arthur Salesről, amit bizonyos Dennison Bertram készített róla, hogy legyen mivel bemutatkoznia.

ELITE - ARTHUR - by Dennison Bertram With Sound from dennison bertram on Vimeo.

150
138