Az utóbbi években a felkapott női manökenek között rengeteg a kelet-európai származású. A férfimodellek első számú őshazája azonban egyértelműen Brazília. Bár ránézésre nem mondhatnánk, hogy ordít róla származása, de a mai posztban is egy brazil modellt mutatunk be nézőinknek. Úgy hívják, hogy Arthur Sales.

Hozzá hasonlóan Brazíliából, illetve a Made In Brazil nevű website segítségével kezdte meg karrierjét például Marlon Teixeira, Jesus Luz, Evandro Soldati és Reynaldo Gianecchini is, akik mára a legkeresettebb modellek között vannak, szerepeltek is már itt nálunk elégszer.

Arthur Sales legfrissebb kampánya a Bershka részére készült a 2011-es tavasz-nyári szezonra, ebből a sorozatból származik a poszt első két fotója. De lecsapott már rá például a Dsquared2 és az Armani is, a két sötétebb-modernebb hangulatú kép az Armani Exchange idén nyári reklámjaiból való.

De hogy ne csak hirdetéseket mutassunk, álljon itt egy profilvideó is Arthur Salesről, amit bizonyos Dennison Bertram készített róla, hogy legyen mivel bemutatkoznia.

ELITE - ARTHUR - by Dennison Bertram With Sound from dennison bertram on Vimeo.