A Maroon 5-os fotóktól eltekintve jó rég volt utoljára nagyobb lélegzetvételű posztunk egy zenészről, ráadásul akkor is Jay Kayről emlékeztünk meg. Idén ősszel pedig lett volna apropónk Stinget elővenni, tekintettel arra, hogy Magyarországon koncertezett, de akkor szégyenszemre valami fontosabb dolgunk volt. Most azonban a fenti fotó formájában olyan apropónk volt egy Sting-galéria összeállításához, amit már végképp nem szalaszthattunk el.

A balról látható kopaszodó-tetovált férfit nyilván sokan magyarázat nélkül is felismerik jellegzetes szemüvegkeretéről: ő Terry Richardson botrányfotós. Ő az, aki legutóbb Tom Fordot kapta el egy csókra, most viszont Stinget táncoltatta meg félmeztelenül. Ez a pillanat valószínűleg nem fog bekerülni az angol zenész bő 30 éves pályájának legszebb pillanatai közé.

Sting egyébként októberben tölti majd be a hatvanat, de azért is meglepő, hogy pont most dobta le a felsőjét Terry Richardson kedvéért, mert korábban azért nem volt az a könnyen vetkőző típus.

Igaz, jó néhány begombolatlan inget és mélyen kivágott nyakú pólót bevállalt az utóbbi évtizedekben: fotóösszeállításunk ezek közül tartalmaz jónéhányat.

Egy 30 éves periódus elejéről és végéről válogatott képeink segítségével az énekes szakállának növekedését és színeváltozásait is figyelemmel kísérheti, aki erre kíváncsi.

Ha szereti Stinget, kattintson a fenti vagy az alábbi képre, lapozza végig a galériát, és nosztalgiázzon velünk!