Mai galériánk képein Justin Bieber látható, akiről ugyan a múltkor megígértük, hogy jó sokáig nem fogunk vele foglalkozni, de most olyan bréking van, amit egyszerűen nem hagyhatunk ki. Plusz a főszerkesztő szerint meg kell nyernünk a fiatalabbakat is a Velvetnek, hátha most akkor néhány tizenéves leányzó is csatlakozik illusztris olvasótáborunkhoz. Egyszer nekik is lehet jó napjuk, nem?

Szóval ezek a képek egy decemberi fotózás alkalmával készültek, ahol állítólag egyszer csak megkérte Justin Bieber, hogy “barátnője számára” készítsenek róla néhány félmeztelen képet is.

Akkor még nagy titoktartás övezte, hogy ki lehet az illető, azóta már mindenki tudja, hogy Selena Gomez jött össze a 16 éves kanadai énekessel. A most nyilvánosságra került fotókon Bieber felsőtestén nem visel semmit egy hanyagul vállra vett nyakkendőn kívül. Van 10 db frissen kiszivárgott kép a galériánkban, kattintson valamelyik fotóra a többiért!

Hogy a vetkőzésből a jövőben rendszer lesz-e, abba jobb nem is belegondolni, az biztos viszont, hogy Justin Bieber lett most a Love magazin androgün számának alternatív címlapmodellje. Itt vetkőzésről nincs szó, viszont ez a fotó sokkal jobb, mint a félmeztelenek.