A címben megígért 3 videóból igazából csak kettő friss. Az alábbi klipet Frankie Morello divatház nevében töltötték fel a PR-osok a youtube-ra kedden. A szokásos “színfalak mögött”-videóról van szó, amely a bizarr műszakállas divatbemutatóval elhíresült cég legutóbbi fehérneműreklámjának fotózásán készült. Trendire megvágott kisfilmben a szokásos modellek mellett egy szakállas-nagydarab férfi is feltűnik, nyilván a kontraszt kedvéért.

Az alábbi klip River Viiperi (itt és itt írtunk már róla) személyes videónaplójából az egyik eheti fejezet. A majdnem negyed órás kisfilmben vannak tyúkok, 18 éves lányok és egy Bence nevű fiatalember is (9:49-nél), de talán nem is ez a legmeglepőbb benne, hanem az, hogy Viiperi egy egészen szimpatikus, normális srácnak tűnik benne. Ha önnek vannak-voltak prekoncepció a férfimodellekkel kapcsolatban, talán érdemes ebbe is belenézni.

A harmadik videó az, amelyik nem friss, hanem 2010-es. Egy Cazwell nevű meleg rapper Ice Cream Truck című számának meglehetősen kihívó klipjéről van szó. Az benne a jó, hogy a készítők nem fogták vissza magukat, a csak 18 éven felülieknek ajánlott videó forróságát az abszurditásig srófolták.