Úgy néz ki, Kate Moss idén nyáron férjhez megy. Ebben a posztban végignézzük, kik voltak a 37 éves brit szupermodell komolyabb barátjai az évek során, és pontozni is lehet, hogy melyikük mennyire lett volna jó férj Moss számára. Ön melyiküket választaná (választotta volna) a helyében? Minél jobb férjalapanyagról van szó, annál magasabb pontszámot adjon!

1. Mario Sorrenti

Kate Moss első híresebb barátja Mario Sorrenti fényképész volt. Az életben talán nem olyan gyakori a fotós-modell-szerelem, mint a (pornó)filmekben, de itt erről van szó. Sorrenti fényképezte Moss leghíresebb kampányait a Calvin Klein számára, és a fotók talán azért sikerültek annyira jól, mert a fiatalember szerelmes volt a modellbe. Sorrenti egyébként három évvel idősebb Mossnál.

2. Johnny Depp

A kilencvenes években Moss leghíresebb szerelme egy színész volt. Johnny Depp Winona Ryder után egy ideig az akkor még pályája kezdetén lévő, nála jóval fiatalabb modellel járt, akit akkoriban sokan kritizáltak vékonysága miatt. Depp a négy évig, 1998-ig tartó kapcsolatból kilépve Vanessa Paradis mellett kötött ki, akivel még most is együtt vannak.

3. Jefferson Hack

Depp után Kate Moss egy brit magazinfőszerkesztő mellett találta meg a boldogságot. Jefferson Hack a Dazed and Confused című lapot vezeti, és kapcsolata a szupermodellel annyira komolyra fordult, hogy 2002-ben gyerekük is született, Lila Grace. Esküvő azonban nem lett a dologból, és sajnos ez a kapcsolat sem bizonyult különösebben tartósnak.

4. Pete Doherty

Kate Moss saját 31. születésnapján találkozott először a Babyshambles nevű együttes frontemberével, Pete Dohertyvel. Moss úgy látszik, ekkor állt át a nála fiatalabb férfiakra, Dohertynél ugyanis 5 évvel idősebb. Kapcsolatuk csúcspontja az volt, amikor 2007-ben bejelentették, hogy összeházasodnak, mélypontja pedig az, amikor 2005-ben fotók kerültek nyilvánosságra Mossról, amint kokaint szív. De végül a házasságból sem lett semmi.

5. Jamie Hince

Moss jelenlegi partnere - illetve úgy néz ki, vőlegénye - Jamie Hince. A The Kills nevű együttes gitárosával már évek óta tart a divatvilágban továbbra is aktív szupermodell viszonya, és az első házassági pletykák 2008-ban röppentek fel. Úgy látszik, idén nyáron azonban már valóban elérkezik az esküvő ideje Mossnak, az esküvő tervezett dátuma állítólag július másodika.