A Jersey Shore az amerikai MTV legnépszerűbb realityje az utóbbi évekből. A műsor a guidókat (és guidákat) mutatja be, azaz az USA-ban, különösen New Jerseyben élő, olasz származású fiatalokat. Ők azért érdekesek, mert életük kizárólag olyan értékek körül forog, mint pl. szolárium, szemöldökkiszedetés, fitnessz vagy hajzselé.

A Jersey Shorenak Amerikában jelenleg a negyedik évadja készül, és sorozat egy férfisztárt is kitermelt már, Mike Sorrentinót, akire a Kockahas nézői is emlékezhetnek. A héten a brit MTV-n beindult a Geordie Shore, azaz a Jersey Shore európai verziója, amely Anglia észak-keleti részén, Newcastle-ben játszódik. Mai posztunk a férfijátékosokat mutatja be. Vajon melyikük lesz az új Mike Sorrentino?

A legfelső képen Jay rántja fel a pólóját, ő 24 éves és munkanélküli. Alatta a pirosas atlétában James feszít, ami 20 éves és a szállítmányozásban dolgozik. A fekete atlétás fiatalember neve az MTV ismertetője szerint Gaz/Gary, aki 23 éves és csempéző, míg alább egy 26 éves vízvezetékszerelő látható, Greg. Csodálatos műsornak ígérkezik, reméljük, nem késik sokat a Siófokon játszódó magyar verzió.