A héten volt szerencsém a Lány és a farkas című filmhez, ami szerintem annyira nem idegesítően rossz, mint amilyen csúnyán a kritikusok elbántak vele, de ettől még nem érdemes megnézni. A mesebeli Piroska történetét feldolgozó film egy újabb Twilight-film az első Twilight-film rendezőjétől, csak most a főhősnő nem egy vámpírfiú (Robert Pattinson) és egy vérfarkas (Taylor Lautner) között vergődik, hanem egy természetfölötti jelenségektől mentes fiú és egy vérfarkas között.

A két szépfiú szerepe közül az egyiket a Lány és a farkasban Max Irons kapta, aki Jeremy Irons 25 éves, intelligenciától nem lángoló tekintetű fia. Az ifjabb Ironsról érdekesség, hogy korábban modellkedett is, egyelőre mégse szokott hozzá a vetkőzéshez. A kockahas-villantásra tehát várni kell, annak ellenére, hogy a Lány és a farkas férfi szereplői a filmben hóesésben is diszkréten kipertlizett felsőben járkálnak, hogy a kamera legalább egy kicsit mutathasson csupasz mellkasukból.

Ha muszáj lenne választani, különben egy vámpír és egy vérfarkas egyszerre marcangolná szét önt...?

A Lány és a farkas egyik legnagyobb előnye a Twilight sorozathoz képest, hogy a sztoriból következően ennél a filmnél gyakorlatilag kizárt, hogy folytatás készül majd hozzá. (Persze Hollywoodban sose lehet tudni.)

Mindenesetre ha idáig eljutott az olvasásban, akkor most már igazán rákattinthat valamelyik fotóra is, hogy megnézze mai galériánkat. Tele van Max Ironsszal.