A fenti videó részlet az amerikai So You Think You Can Dance-ből, ami egy táncos tehetségkutató. Az első meghallgatások során lépett itt színpadra bizonyos Thomas Chase, aki egy szál fekete alsóban adta elő a koreográfiát. A zsűritől jó értékelést kapott és továbbjutott, de a 22 éves és már nős fiatalembert egyetemén, a Brigham Young University-n a műsor adásba kerülése után elküldték az intézmény pszichológusához.

Az egyetemen ugyanis érvényben van egy úgynevezett szemérmességi szabályzat, Chase pedig vétett ez ellen, mivel nem takart testéből eleget a nyilvános fellépés során viselt ruházat. A fiatalember azzal védekezett, hogy műsorszáma az Amerikában hiányosnak tekintett ruházat ellenére nem volt szexuális vagy erotikus jellegű, és hogy az egyetem úszócsapatának tagjai ennél is kisebb nadrágokban versenyeznek, így nem lenne igazságos, ha büntetést szabnának ki rá a fenti felvétel miatt. Nem is szabtak ki, de a sztori addigra már így is bekerült a hírekbe, így az egyetem most szabadkozhat.

A So You Think You Can Dance-ben egyébként egyáltalán nem ritka egy-egy meztelen férfi felsőtest, alább egy másik meghallgatásról lehet megnézni egy videót.