18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kínai pomponfiú, modellkirályok és melegpornósok

2011.07.01. 12:35

Megint összegyűlt három olyan videó, ami ebbe a blogba kívánkozik, máris mutatjuk őket. A fenti egy pomponlány-csapat előadását mutatja, de az benne az érdekes, hogy a cheerleaderek vezetője nem lány, hanem egy megdöbbentően energetikus mozgású férfi. Ha nem látott még pomponfiút, esetleg most megismerkedhet a jelenséggel.

A második klipet a nemrégiben véget ért divathetek tiszteletére készítette Luca Finotti a models.com számára. A “Kings of Milano” videóban a milánói férfidivathét szupermodelljei láthatók, és Kim Carnes-tól a Bettie Davies Eyes című szám hallható, ami kicsit furcsa választás egy férfiszépséget bemutató filmhez. Harmadikként pedig a Vimeóról csemegézünk, ahol Thomas Knights klipjére bukkantunk. A Room Service című videó igazából egy londoni parti reklámja, férfi szereplői pedig melegpornósztárok, akik nagyjából mindent csinálnak a klipben, ami még nem pornó. Csak akkor nézze meg, ha van kedve egy kis ízléstelenkedéshez!

136
116