Két nagy olasz divatcég friss reklámfotóit mutatjuk mai két galériánkban a következő ősz-téli szezon férfidivatjáról. Valószínűleg a többség számára az első lesz az érdekesebb, hiszen ebben nem modellek szerepelnek, hanem egy jól ismert színész, a Pókember-filmek címszereplője, Tobey Maguire. Ő a Prada téli kollekcióját viseli, aminek némi meglepetésre jónéhány napszemüveg is részét képezi. Nehéz megmondani, miért, de a képek valamiért szinte túlságosan is furcsák és nyugtalanítóak, talán a fotós, David Sims sem tudja, mitől lettek ilyenek.

Az alábbi fotóról nyitható második galéria pedig a Dolce & Gabbana reklámkampányát mutatja be. Ők továbbra is a délolaszosra dizájnolt modell-tömegjelenetben gondolkoznak Steven Klein fotóssal együtt.

De a poszt végén inkább térjünk vissza Tobey Maguire reklámszerepléséhez, a fotózásról ugyanis egy werkvideót is közzétettek - ez látható alább. A szavazógépre természetesen Maguire-re gondolva kattintson, mondja meg, hogy önnek bejön-e a Pradába öltöztetett Pókember!