Péntek van, ezért nemcsak kockahassal, hanem zenével is megkínáljuk a kedves olvasókat, ha már nem küldhetünk minden, erre fogékony velvetbarátnak egy szépen formált felsőtestű férfit. Összeszedtünk tíz olyan rock (vagy metal vagy hasonló) klipet, amelyben nemcsak a zene értékelendő, hanem az urak külcsíne is. Ha Slasht hiányolná, vagy Tommy Leet, kattintgasson a nevükre.

Iggy Pop - Passenger, 1977-ből

A jó Iggy lassan talál magára, és fel kell cipelni a színpadra, ám aztán kihúzza magát, és több szögből is megvillantja kellemdús részeit. (Ha fotókat nézegetne róla, itt talál.) 3:18-nál nagyon szépen leng a farka, 4:36-nál látványos a felsőteste.

Black Sabbath – Children Of The Grave

A felvételen Ozzy Osbourne vetkőzik, aminek őszintén örülünk: egyrészt, mert látszik a felsőteste, másrészt, mert marha ronda a fellépőruhája. Kedvenc pillanatunk 0:35-nél, has közelről 2:45 körül.

Danzig - Devil's Plaything

Glenn úr felsőtestére 2:08-nál érdemes figyelni, ha az összképre hajtunk. A részletek iránt érdeklődőknek javasoljuk a kalácsra izmolt felkarokat, illetve a tetoválásokat. Bónusz: hátulról is látszik, ahonnan nem kevésbé formás.

Rammstein - Mann Gegen Mann

0:16-nál minden idők legkockább kockahasa látható, de amúgy a farkakon kívül mindenféle testrész szabadon szemlélhető. Kedvencünk a mindössze egyetlen kockahasat felvillantó csoportjelenet 0:35-nél.

Biohazard – Punishment

Ebben a klipben is több félmeztelen testet lehet nézegetni, akad szőrösmackós és pucérslank is. 0:58-nál behimbál egy mellbimbópiercing, emiatt-amott meglepetésszerűen bukkannak fel félmeztelen felsőtestek, de a videó ereje a rengeteg formás férfikarban rejlik. (Vagy nem?)

Skid Row – I Remember You

Egy félcsibészes mosoly szőke hajzuhataggal – a soványka felsőtest mellett ezt nyújthatja a Skid Row, illetve Sebastian Bach a dal mellé. Has oldalról 3:12-nél, 6:04-nél pedig szép illusztráció arra, mit értünk sovány férfin. A dal meg olyan kis nyárzárós izé, szeretni kell, meg hazamenni a fesztiválokról.

Van Canto – Kings Of Metal

A német a capella metalt játszó-éneklő zenekar egyetlen tagja félmeztelenkedik, de ő stabil rendszerességgel: a dobos. Emig úr hasfala 0:23-nál csodálható meg, és több egyéb helyen is. Vigyázzanak, egész nap az fog a fejükben járni, hogy ramanama-dúdú.

HIM – Join Me (In Death)

A nyestalkatú Ville Valo is olyan énekes, aki szeret félmeztelenül téblábolni a klipjeiben. Aki a slank pasikra bukik, és nem ijed el a szemfestéstől, vagy a mázsányi tetoválástól, gyönyörködhet benne például a Join Me klipjében – Magyarországon ez volt az első slágerük. 0:17, ennyit szeretnénk mondani.

Kid Rock - American Bad Ass

Kid Rock klipjét a diszkrétebb villantások kedvelőinek ajánljuk – az American Bad Assben állandóan kilóg a köldöke, akár gibbonkardigánban motorozik, akár zászló előtt ugrál. Kedvenc hasmutogatásunk 1:44-nél látható, de 1:54 körül is jó a helyzet.

Crazy Town – Butterfly

Tocsogósan nyálas zenéjük ellenére sajnos nem maradhatott ki a Crazy Town sem, hiszen a klipben ötből három zenész félmeztelen. Kedvenc jelenetünk, amikor 1:14-nél Seth Binzer kihúzza magát, ebből lehet, hogy animgifet is gyártunk majd ebédszünetben.