18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Jaggert utánozva vetkőzik a Maroon 5 énekese

2011.08.27. 08:16

Ebben a posztban megint 3 egymástól teljesen független videót mutatunk, amikben annyi közös azért mégiscsak van, hogy természetesen mindegyikben egy-egy félig vagy teljesen meztelen férfi látható. A fenti klip a Maroon 5 új számához készült: a Moves Like Jagger éppen a harmadik helyen van a brit és az amerikai slágerlistán egyaránt, és az újabban könnyen vetkőző Adam Levine a Rolling Stones énekesét utánozza benne. Christina Aguilera is énekel a számban egyébként, de nem ettől jó.

A második klipen egy sikervárományos német férfimodell bemutatkozása látható. Johannes Schulze kisfilmje inkább érdekes mint szép, a fiatalemberrel kapcsolatban ugyanis nem tartjuk túlzásnak az anorexiaközeli jelzőt. Ha ön nem szereti a rendkívüli soványságot, a második videót inkább hagyja ki. A harmadik videót pedig akkor hagyja ki, ha nem szeretne férfi nemi szervet látni, Mustafa Sabbagh videós Body Escape című videójában ugyanis Danilo Colonna táncos anyaszült meztelenül próbál kiszabadulni saját gyönyörű testéből. Az alábbi klipet csak felnőtteknek ajánljuk!

141
169