18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szappanelejtéssel viccel a Foo Fighters

2011.09.04. 08:43

A Nirvanával hírnevet szerzett Dave Grohl együttese hamarosan amerikai turnéra indul, és ehhez készítettek egy vicces kisfilmet, ez látható fent. A vicceset ebben az esetben sajnos nem úgy kell érteni, hogy a néző effektíve nevet rajta, hiszen a videó humora az Irigy Hónaljmirigyével vetekszik. A Foo Fighters tagjai buzi kamionsofőröknek öltöznek-vetkőznek benne, és persze zuhanyozni is mennek, ahol persze elejtik a szappant, persze direkt. Vigyázat, a fenti a cenzúrázatlan verzió, fenekek is vannak benne, hahaha!

Amíg Foo Fighetrsék a kamionsofőröket állítják be mind melegnek, addig a balett-táncosokról és a férfimodellekről a közvélemény nagy része van csalhatatlanul meggyőződve, hogy mind egy szálig homoszexuálisok. Erre az elképzelésre ez a két videó sem fog rácáfolni, mindenesetre fent Justin Peck, a New York City Ballet egyik táncosának klipje látható, míg alább Patrick Hollensteiner, ausztrál modell pózol Sam Scott Schiavo fotográfus videójában - ők ketten viszont a Foo Fighters tagjaival ellentétben legalább jól néznek ki. 3 videónk volt mára is, válasszon, melyike(ke)t nézi meg!

205
198