Szörftémában állítottunk össze mára gigagalériát nézőinknek. A képek zömén David Beckham látható, de őt hagyjuk a végére, és kezdjük inkább egy másik rendszeresen hullámlovagló malibui apukával, Gavin Rossdale-lel. Gwen Stefani férje természetesen azért nem csak magára gondol, a szörfözés után kisfiával homokozik és feleségével andalog. Kattintson a fotóra!

Szintén érkeztek idén nyáron szörföző fotók Gerard Butlerről, aki igencsak megtetszett szavazásra hajlamos látogatóinknak a múltkori oldalvakarós képsorozat kapcsán. Kíváncsian várjuk, hogy a skót színész szörfözés közben is ennyire tetszik-e nézőinknek, annak ellenére, hogy ő ruhában szelte a habokat, nem félmeztelenül.

Kinek a legjobbak a szörfözős fotói?

Gordon Ramsay nem kifejezetten egy adonisz, de David Beckhamékkel együtt ő is kipróbálta a szörfözést, és a paparazzók természetesen nem hiányoztak a környékről. A sztárszakácson kívül természetesen magáról David Beckhamről is van rengeteg képünk, hiszen neki minden mozdulatát ezer lesifotós követi. A galériában látható fotók nem egyszerre készültek, hanem a nyár folyamán több alkalommal. A most már négygyermekes apuka általában kisfiaival együtt szörfölt. Ezúttal értelemszerűen nem a bugyis szavazógéppel kell véleményt nyilvánítani, hanem itt a baloldali dobozban - kinek a szörfözős fotói tetszenek a legjobban?