Be szoktuk mutatni a valóságshow-kban bemutatott, vonzónak szánt (vagy még csak az sem) férfiakat, hát essünk túl a Való Világ 5-ön is. Már csak azért is, mert a vetkőzésekről összeállítást mutattak a BeleValóVilágban, a videó az oldal alján található.

Valóságshow-veterán Pétert még mi is inkább kihagyjuk a felsorolásból, legfelül inkább Gergővel kezdjük, aki az alfahím kategóriában adta el magát sikerrel. A második férfi, Fecó legalább nem a kinézetére alapoz, hanem a dumagép szerepét van hivatott játszani.

Ki a legjobb (értsd: a legkevésbé gáz)?

Attila szintén nem egy vetkőzős típus, és bár az összeférhetetlen kategóriában indították, még mindig ő az, aki a legkevésbé vált ki zsigeri viszolygást (rosszabb esetben pánikrohamot) az emberből. Ezzel szemben Cristofel számára a skalpvadász helyett a futóbolond címke sokkal megfelelőbb lett volna. Ennek az önmagát a siker érdekében tökéletesnek képzelő fiatalembernek a viselkedése annyira távol van a többség által normálisnak elfogadottól (és itt a mániás mosollyal való faroklengetésre is gondolunk), hogy az inkább riasztó mint szexi. Ritkán értünk egyet Veronikával, de ebben a helyzetben valószínűleg mi is megijedtünk volna.

Ha kíváncsi a teljes vetkőzős összeállításra, nézze meg az alábbi videót! Közben két kigyúrt, de be nem szavazott csődör beszélget Anikóval, a meztelenkedős rész a végén van.