A fenti videó Azis (magyaros átírással Azisz) legfrissebb klipje, a Hop. Nem, mi sem hallottunk Azisról korábban, és ez visszagondolva szinte furcsa, hiszen karrierje már az ezredforduló környékén beindult, és a produkció van annyira bizarr (itt van például tőle egy másik szám annak, aki még bírja), hogy bármikor bármelyik klipjéből vírusvideó válhatna. Azis haja most vörös, szakálla viszont továbbra is hidrogénszőke, ruházata hiányos, tánckara izmos, megjelenése pedig leírhatatlan. Valószínűleg nem fogunk túlságosan mellé, ha úgy mutatjuk be, hogy ő Bulgária Terry Blackje, csak kicsit nagyobb költségvetéssel.

A produkció még tőlünk nyugatabbra is enyhén szólva erős kritikát váltana ki, hát még tőlünk keletre, és hát még egy cigány származású előadótól. Azist annyira nem lehet hova tenni, hogy szinte a Monty Pythonba illik - így gondolhatják maguk a brit humoristák is, hiszen Azis eddigi leghíresebb interjúja az volt, amikor Michael Palin egykori Monty Python-tag készített vele riportot. Ebből egy részlet látható alább.

A beszélgetésből kiderül, hogy Azis úgy gondolja, sokszoros hátránnyal indult el a világban, de édesanyja segítségével érte el azt, amit. Az anyuka ugyanis azt szerette volna, ha fiából nagy sztár válik, mint mondjuk Liz Taylor, ezért sorban hordta egyik castingról a másikra, annak ellenére, hogy származásuk miatt mindenhonnan azonnal elküldték őket.

Erre egyébként Azis viccesen meg is jegyzi: ez nem szolárium, neki ez a természetes bőrszíne. Az énekes pályája egyébként annyiban is emlékeztet Terry Black életére, hogy Azisnak is van gyereke, igaz, ő nem fogadott örökbe, hanem legjobb barátnőjét mesterséges megtermékenyítés útján ejtette teherbe. A kislány most négy éves.

Az énekesnek férfi élettársa is van, Bulgáriában nagy botrányt okozott az alább látható plakát, amin szerelmével félmeztelenül csókolóznak, és amit Szófia polgármestere 2007-ben betiltatott. A képpel egy tévéműsort reklámoztak volna.