Ez már a harmadik poszt abban a sorozatban, amelyben az időben visszafelé haladva évenként mutatjuk be korábbi esztendők férfidivatját és férfiideálját archívumunk divatfotói segítségével. Öt évvel ezelőtt kezdtük, a múlt héten 2005. került sorra, ezért most a 2004. év terméséből válogattunk ki tíz szerintünk remek, különleges vagy jellemző fényképet. Kattintson értük valamelyik képre!

Az első számú kihagyhatatlan fotó a poszt tetején látható (illetve a galériában, ott nagyobb verzióban): a Dolce & Gabbana modellje az emlékezetes nyári bemutatón egy kölyöktigrissel a kezében vonult a kifutóra. A Will Chalker nevű modell kezébe adott cicus persze kiváltotta az állatvédők felháborodását, mi is mélyen elítéljük, amit szegény tigrisgyerekkel műveltek, de ha már egyszer megvan ez a fotó, miért ne olvadozzunk rajta még egyszer?

A 2004-es év egyébként John Galliano számára volt mérföldkő, ő ekkor mutatta be első saját férfikollekcióját. Az alábbi fotó ezen az eseményen készült. Emlékezetes, hogy az akkor megkezdett fejezet idén a tervező hitleres botrányával le is zárult. Ki gondolta volna 7 évvel ezelőtt, hogy így fog véget érni Galliano karrierje?