A Billy Elliot című film sztorijára emlékeztető igaz történetet kaptunk egy adag fotó kíséretében. A jóvágású, 20 éves skót fiatalember neve Michael Scott, aki a hírek szerint eddig padlószőnyegesként dolgozott, de aztán egyszer csak balett-táncos lett belőle.

Sőt, nemcsak komolyzenei produkciókban lép fel, hanem David Guetta és Kelly Rowland hátterében is táncolhatott már (igaz, ebben a klipben nem sikerült felfedeznünk).

Nem túl életszerű, hogy valakinek 20 évesen jut eszébe, hogy igazából táncos szeretne lenni, és ebben a korban még professzionális szintre tudja magát feltornászni - a balettosok általában jóval tíz éves kor alatt kezdik az iszonyatosan kemény edzést.

Hogyan vonzóbb?

Ebből az következik, hogy nyilván Scott is edzett már kisebb korától kezdve, de csak mostanra jutott el arra a szintre, hogy a táncból meg is tud élni. Balettra a klisék szerint csak a felső tízezernek van igénye, ideje és pénze, Scott a jelek szerint kivételként erősíti ezt a szabályt. De vajon jobban áll-e neki a balettszerkó a melósruhánál? Nézze meg a fotókat, aztán szavazzon, amennyit csak akar!