Padlószőnyegesből lett balett-táncos

2011.10.24. 07:23

A Billy Elliot című film sztorijára emlékeztető igaz történetet kaptunk egy adag fotó kíséretében. A jóvágású, 20 éves skót fiatalember neve Michael Scott, aki a hírek szerint eddig padlószőnyegesként dolgozott, de aztán egyszer csak balett-táncos lett belőle.

Sőt, nemcsak komolyzenei produkciókban lép fel, hanem David Guetta és Kelly Rowland hátterében is táncolhatott már (igaz, ebben a klipben nem sikerült felfedeznünk).

Nem túl életszerű, hogy valakinek 20 évesen jut eszébe, hogy igazából táncos szeretne lenni, és ebben a korban még professzionális szintre tudja magát feltornászni - a balettosok általában jóval tíz éves kor alatt kezdik az iszonyatosan kemény edzést.

Hogyan vonzóbb?

  • 223
    Munkásként
  • 141
    Mindegy
  • 74
    Táncosként

Ebből az következik, hogy nyilván Scott is edzett már kisebb korától kezdve, de csak mostanra jutott el arra a szintre, hogy a táncból meg is tud élni. Balettra a klisék szerint csak a felső tízezernek van igénye, ideje és pénze, Scott a jelek szerint kivételként erősíti ezt a szabályt. De vajon jobban áll-e neki a balettszerkó a melósruhánál? Nézze meg a fotókat, aztán szavazzon, amennyit csak akar!

948
803