A híres nő pasija címke alatt olyan férfiak posztjait gyűjtjük, akik náluk ismertebb nőkkel járnak vagy jártak. Alex Rodriguezre például csak a múlt idő igaz, hiszen mostanában azzal szerepel a hírekben, hogy edzőjével jár, és csodák csodájára az edzője egy szőke bombázó. Az eredetileg baseball-játékosként híressé vált amerikai sportoló felesége is egy hasonló szőke nő volt, Cynthia azonban egy megcsalási botrány után, 2008-ban elvált tőle.

A frissen agglegénnyé vált Rodriguezt 2008-ban Madonnával hozták hírbe, de kapcsolatuk természete mindig is kicsit rejtélyes maradt, hiszen mindketten ragaszkodtak hozzá, hogy csak barátok, és különösebben kompromittáló képek sem készültek róla - valószínűleg Rodriguez szerencséjére.

A 36 éves sportoló azóta azonban évente új szőke bombázót újít be, amiből csak arra lehet következtetni, hogy bomlanak utána a nők.

2010-ben még Kate Hudsonnal járt, tavaly viszont már arról szóltak a hírek, hogy egy másik szőke színésznőbe, Cameron Diazba szerelmes. Kapcsolatuknak aztán most szeptemberben vége lett.

2011-es barátnőjét egyébként Ella Magersnek hívják, és a galériában őt is jobban meg lehet nézni, amint Rodriguez otthonában relaxálnak Miamiban. A képösszeállítás azonban természetesen Rodriguez pályájára koncentrál - ön szerint is van olyan jó pasi, mint ahogy az az exei névsorából következik?