18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Meleg zenék a hét 3 legforróbb klipjében

2011.12.18. 09:23

Megint egy videós posztot ütöttünk össze, de szokásunktól eltérően most kivételesen van összekötő kapocs a három klip között a kockahasakon túl: mindegyik zenés és meleg témájú. Fent Peaches (nem Geldof) és az általunk már bemutatott Cazwell új videója látható, a címe Unzip Me és a klipben feltűnik a plasztikarekorder Amanda Lepore is. Vigyázat, a klip megtekintése roppant intenzív élmény!

A poszt második meleg témájú száma és klipje a Dickmatized című slágergyanútlan szerzemény Jonny McGoverntől. A videó humorosnak szánt vetületei a legnagyobb jóindulattal is irritálóak, viszont a kockahasak ebben is nagyon ott vannak. A zene a harmadik klipben a legjobb, pedig itt igazából egy parfümreklámról van szó. Ha ön nem ismeri David Bowie Heroes című számának Philip Glass-verziójából készült Aphex Twin-remixet, akkor valószínűleg hanyatt fog esni ettől a hangzóanyagtól. A kisfilm vizuális világa is ennek megfelelően erős és beteg. Semmihez sem hasonlítható klipről van szó, melegen ajánljuk (haha), hogy vegyen egy mély levegőt, és kattintson a play gombra.

838
800