Bár ebben a vámpíros-vérfarkasos-szuperhősös világban kicsit elavultnak tűnik a dzsungeles romantika, a jelek szerint a Tarzan-mítosznak még mindig vannak rajongói. Az egyik ilyen rajongó a mai posztban látható dél-afrikai fiatalember, DeWet Du Toit édesapja volt, aki sok ideig élt Afrikában, és világéletében gyűjtötte a tarzanos képregényeket és könyveket. Egy másik rajongó maga DeWet Du Toit, aki korábban biztonsági őrként dolgozott Angliában, és akit annyira megihlettek az apuka könyvei, hogy elkezdte Tarzan életét élni.

 

Mindez Dél-Afrikában jóval egyszerűbb, mint amilyen mondjuk itthon lenne. DeWet Du Toit szerencséjére most már ott lakik, és nem Manchesterben, ezért egyszerűen fogja magát, és napokra lelép otthonról, egyetlen ágyékkötőben barangol naphosszat a dzsungelben. Az elefántokat, a majmokat és a többi állatot a barátjának tekinti, így gyakran az éjszakát is a vadonban tölti, modern eszközök nélkül, állítólag még mobiltelefon vagy svájci bicska sincs nála, nemhogy ruha.

Ennyiből elég könnyű arra a következtetésre jutni, hogy szerencsétlen fiatalember nettó őrült, de azért a dologban mégiscsak van valamennyi ráció. A posztban látható bőséges képanyagot ugyanis DeWet Du Toit azért készíttette, hogy felhívja magára, különleges képességeire és meggyőző fizikumára a figyelmet. Nemcsak az önét, hanem a hollywoodi producerekét is, a volt biztonsági őr ugyanis abban reménykedik, hogy újraindul a mozis Tarzan-széria, amely esetben kézenfekvő lenne, ha őt kérnék fel főszereplőnek. Kíváncsian várjuk, hogy beteljesülnek-e álmai. DeWet Du Toit 24 éves.