Már régóta tervezzük, hogy külön posztban emlékezünk meg Misa Patinszkiről, és most, hogy a 20 éves modell ennyi munkát kapott a legutóbbi milánói férfidivathéten, végképp nem menekülhet meg a sorsától: ezennel a Kockahas-nézők elé vetjük, szőröstül-bőröstül (igaz, az előbbiből nincs rajta túl sok). Patinszki szerepelt most többek között a Mugler, a 3.1 Phillip Lim, a Z Zenga és az Alexis Mabille bemutatóin, és ez nekünk természetesen azért nagy szám, mert egy magyar srácról van szó.

Nemcsak Mihalik Enikőé és követőié a világ - úgy látszik, Magyarországról egyre több férfimodell is meg tudja vetni a lábát a nemzetközi divatvilágban, és ez egy jó hír. Az már így is egész jól elterjedt külföldön, hogy a magyar nők gyönyörűek, lehet, hogy ezután a férfiakra is sor kerül? Molnár Jánosról már volt külön posztunk, itt pedig egy bizonyos Andrást mutattunk videón, nos, Misa Patinszkiről, azaz Patinszki Mihályról is van már jópár klip a neten. Az egyikben például elmeséli, hogyan fedezték fel modellügynöksége emberei egy - nyilván augusztus huszadikai - tűzijáték után, amikor a buszmegállóban a BKV-menetrendet bogarászták.

A most 20 éves fiatalember útja innen egy tesztfotózásra, onnan pedig Barcelonába vezetett, de fotózták már az olasz GQ magazin számára is, és képösszeállításunkban egy edzőtermes stílusú koppenhágai divatbemutatóról is találhat fotót. Aztán 2012-t pedig már a legnagyobb nevek divatbemutatóival kezdte, amihez gratulálunk neki. Reméljük, a következő szezonban még többet láthatunk majd belőle, sőt, nem kizárt, hogy még azelőtt újra hallunk felőle.