Tavaly jött egy új, indokolatlanul tetovált, mindazonáltal nézőink többségénél bugyinedvesedést okozó dobos a Kolin együttesbe, de Kedves úr máris távozott, és helyét valaki más vette át. Magyarország legkockahas-kompatibilisebb zenekarának tagcseréjét ezúttal is poszttal ünnepeljük.

Már csak azért is, mert kaptunk Márkótól egy csomó fotót az új Kolin tagról, plusz hozzá egy leírást, ami szóról szóra így hangzik:

Valentyínó a lányok és a mama kedvence. Anyukája ágyba viszi neki a kakaót, és az egyetemen a lányok jegyzeteltek helyette. Szabadidejében sármoskodik, és készül 2013-ra, amely a bók hivatalos éve lesz. Bármit, amit az anyukája elé rak, egy kiskutyus mohóságával fal fel.

SP kedvenc dobosa zenélés közben Forgách Gábor alkoholista arcait produkálja, de dobolás után újra a lányok és a mama kedvence lesz.

(Igazi neve: Simon Bálint)

Valentyínót kétféleképpen lehet megnézni. Egyrészt fotóról, valamelyik képre kattintva, másrészt élőben egy Kolin-koncerten, amiből fél év csend után a legközelebbi jövő pénteken lesz a Gödörben.