18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egyre konkrétabban vérfertőznek a brazil modellikrek

2012.02.17. 09:29

Decemberben volt külön posztunk a Patriota-ikrekről. A brazil modellpár azzal válik szép lassan botrányhőssé, hogy tökéletes testük mellé folyamatosan a vérfertőzéssel kacérkodnak, nyilván a fotósok-videósok (által ajánlott összegek) kedvéért. Az utalgatás azonban egyre konkrétabb, és ebben a folyamatban a következő lépcső a fenti videó, ami kis híján direkt szexjelenetet ábrázol.

Három videóból álló összeállításunk második klipje a tegnapi poszthoz kapcsolódik, hiszen ezt ugyanaz a Rick Day készítette, mint a tegnap bemutatott három divatkampányból azt, amelyre nézőink közül a legtöbben szavaztak. Reméljük, a Coitus magazinnak készített kisfilm is hasonló sikert arat. Harmadrészt pedig egy megkésett Valentin-napi üzenetet tekintsen meg, ha ráér, ebben jónéhány menő férfimodell (köztük pl. Arthur Sales) félmeztelenkedik a V magazin számára. Benne van a két nem között kalandozó Andrej Pejic is, rendezte Justin Wu.

1400
1503