Már akkor sem volt teljesen új az LMFAO második világslágere, amikor hivatalos klipjét október elején bemutattuk ebben a blogban. Az azóta eltelt idő alatt az I’m Sexy and I Know It-ből kisebbfajta mém lett, és sorra kerülnek fel a kapcsolódó poénok a netre. Nem rossz a Madonnával közös fellépésről készült kép sem a számcímet az énekesnőhöz igazító felirattal, sem Nicolas Cage szavalata, de a vicceskedés fő terepe a Youtube, ami tele van LMFAO-ra ruhátlanul ökörködő férfiakkal. Ebben a posztban az 5 legkülönlegesebb klipet próbáljuk bemutatni.

Az első videó, amely a poszt tetején látható, azért figyelemre méltó, mert sportolók készítették. A vezéregyéniség a leghíresebb brit műugró, Tom Daley volt, és a brit olimpiai csapat több tagja is látható benne. Mondani sem kell, ha valakinek van oka a testét mutogatni, akkor ők azok. Itt a bekezdés felett látható második videó egy kanadai zenebohóc alkotása. Spandy Andy évek óta csinálja ugyanezt, az LMFAO mintha pont neki írta volna ezt a számot. Idétlen, de jó mozgású, hogy tényleg szexi-e, az már más kérdés.

A harmadik versenyző is Kanada színeiben indul, de ő ázsiai származású, Changman néven tette fel a netre vicces videóját. Ő egy bevásárlóközpont látogatóit terrorizálta magánszámával, egy kis színt víve a biztonsági őrök bizonyára roppant szürke hétköznapjaiba.

Kinek a videója a legjobb?

A Sexy and I’m Homeless ezzel szemben egy igazi paródia, és ahhoz képest, hogy amatőr, egész profi. Vagy ha profi, akkor remekül átjön belőle az amatőrök bája. A lényeg az, hogy a vetkőzős táncot ezúttal egy (ál)hajléktalan adja elő, szemétevéssel és papírruhával megspékelve. Az utolsó klip pedig a cukiság kategóriába tartozik, mivel egy kisfiú, és egy még kisebb kisfiú táncolnak benne, elméletileg nem tudva arról, hogy filmezik őket. Főleg a kicsi van igazán elemében a zebracsíkos ágyterítőn, a műsort pedig a család női tagjai és egy kitömött őzfej figyelik áhítattal. Szerintünk csatlakozzon hozzájuk, aztán a szavazógéppel válasszon kedvencet!