Danny Trejo tipikusan olyan színész, akinek az arca majdnem mindenkinek ismerős valahonnan - akár moziból, akár tévéből -, de névről azért kevesebben ismerik. Jól ismeri viszont Rihanna, aki egy tetoválószalonban futott össze vele a napokban, és a fenti képet tette közzé az esetről a Twitteren.

 

Ezen felbátorodva elkészítettük saját összeállításunkat erről a mexikói származású férfiról, aki tizenegy éves börtönbüntetés letöltése után tudott Hollywoodban karriert kezdeni. Természetesen mindig olyan csávókat játszik, amilyen ő maga is (volt) az életben: kemény, könyörtelen, félelmetes, de mégis lenyűgöző bűnözőket. Benne volt többek között a Desperadóban, a Machetében, a Con Airben, és a Volt egyszer egy Mexikó című filmben, a tévében többek között az X-aktákban, a Breaking Badben és a Baywatchban volt látható.

Megjelenéséhez hozzátartozik a hosszú haj, a bajusz és a teletetovált mellkas, és ha Rihannának meg a fotóarchívumunk szerint vele fényképezkedő többi nőnek hinni lehet, akkor ez az egész a csajok egy részének borzasztóan bejön. Nem szép, nem fiatal, viszont férfiasabb nem is lehetne. Danny Trejo 67 éves.