Brazília régóta számít modellnagyhatalomnak, és az egyenlítői országból érkező manökeneket három csoportba sorolhatjuk. Egyrészt ott vannak a nők, akik egyáltalán nem néznek ki brazilnak, közülük a legismertebb Gisele Bündchen. Másodsorban ott vannak azon férfiak (például Jesus Luz, Marlon Teixeira vagy a botrányhős Patriota-ikrek), akiken pontos származásukat nem ismerve is látszik egy kicsit, hogy bár nem színes bőrűek, valami déli országból származhatnak.

Azonban a harmadik csoport a legnépesebb: Brazília ugyanis elsősorban az olyan férfimodelleket ontja, akikről szintén senki nem gondolná, hogy dél-Amerikából származnak. Ide tartozik többek között a tetovált Mateus Verdelho, a sármos Arthur Sales, a Lady Gaga-klippel hírnevett szerzett Evandro Soldati és a mai posztban bemutatott Alexandre Cunha.

A fiatalember még csak pár éve tűnt fel, de a models.com ranglistája szerint máris a negyvenedik legfoglalkoztatottabb férfimodellnek számít a világon. Nézze meg róla képösszeállításunkat valamelyik fotóra kattintva, John Galliano, a Bottega Veneta és a Bowen London UK kampányaiból tartalmaz képeket!