Ahogy hétről hétre sorra mutatjuk be az Éden Hotel 2 férfilakóit, a kezdő ötös tagjai közül eddig egyvalakiről még nem volt szó. Ő Gábor, aki 35 évével a mezőny legidősebb játékosa, és akivel kár volt ennyit várni, mert már jó ideje kiesett a játékból. Mesterségét tekintve ács, de ez nem látszik a róla készült jó sok fotón - bemutatkozó videójában viszont igen hangsúlyos szerepet kap.

Mintha nem lenne elég magyar férfinév: nemcsak egy Gábor volt tavaly is az Éden Hotelben, hanem ugyebár egy Levi is. Most Leventéből is lett még egy, úgyhogy ő nem Levi, hanem Levente néven fut. Azután sétált be egyszer csak a Hotelbe, hogy Peti kizáratta magát, nyilván hogy az előre nem látott incidens révén ne csökkenjen a szereplők száma, és főleg ne boruljon fel az ivararány.

Melyikük tetszik jobban?

Talán mert ilyen hirtelenjében kellett játékospótlékot beküldeni a mélyvízbe, nem volt idő előtte hosszas fényképezkedésre meg videógyártásra, ezért ha ön Leventéből az alábbi fotónál többet szeretne látni, nézze meg alább az adás azon részét, amiben a 26 éves, „elemző” foglalkozású fiatalembert játékostársai bevezetik a realitybe.