A One Direction nevű együttes a brit X-faktor 2010. őszi fordulójában tűnt fel. Az öt srác szólóénekesnek jelentkezett, de a zsűritagok azt mondták nekik, hogy ilyen minőségükben kiestek, viszont nincs elég együttes, úgyhogy abba a kategóriába még beférnek, ha összeállnak. Az öt srác addig nem ismerte egymást, de persze mind igent mondott, végül harmadik helyen végeztek.

Tavaly ősszel jelent meg az első albumuk, és nagy meglepetésre a lemezt a legzajosabb siker nem hazájukban, az Egyesült Királyságban fogadta, hanem az USA-ban. Az együttest kritizálók megjegyzik, hogy Simon Cowell és médiagyára nem tett mást, csak keresett öt Justin Bieber-hasonmást, és összedobta őket egy együttesbe. Önnek valószínűleg nem hangzik túl izgalmasan ez a koncepció, de ennek ellenére meglehetősen jól lehet belőle profitálni.

A One Direction tagjait fél éve még senki nem ismerte Amerikában, most meg már hajóútjaikra is üldözik őket a lesifotósok, hátha sikerül egy-két fürdőnadrágos fotót lőni az öt srácról.

Ez a poszt azért most jött létre, mert ez a küldetés nemrég sikerült is: néhány hivatalos One Direction-csoportkép után fotó-összeállításunk zömét ezek a pucérkodós képek teszik ki.

Ha ön célközönség, kattanjon rájuk! Ha nem, esetleg akkor is érdemes megnéznie őket, jó eséllyel úgyis rengeteget fog hallani róluk a jövőben. Justin Bieber mellett ugyanis a Spice Girlshöz kezdik hasonlítani a One Directiont, mivel szintén öten vannak, és brit létükre szintén zajos sikert arattak az USA-ban is, erre pedig nem sok példa volt eddig a történelemben. Sőt, a One Direction első nagylemeze otthon, azaz a brit slágerlistán csak a második helyig tudott felmenni, Amerikában a Billboard albumlistáját viszont vezette. Mivel mind az öten 18-19 évesek, a következő 3-5 évre a siker garantált nekik. Aztán egy idő után kénytelenek lesznek a fiúból férfivá válást előadni valahogy, a többség számára inkább csak innentől kezdve lesznek majd érdekesek. Ha sikerül, akkor azért, ha nem, akkor meg azért.