Kaptunk egy adag fotót egy olyan jelenetről, hogy Ashton Kutcher szépen kisétál hollywoodi villája erkélyére egy szál alsógatyában, aztán kimegy a szélére, átmászik a korláton, majd leugrik. Szerencsére nem öngyilkossági kísérletről van szó, hanem pusztán az első emeletről, így a magasság csak veszélyes, de nem életveszélyes. Ha bármi baja esett volna Kutchernek, azt már tudnánk, szóval nyilván semmi baja nem lett a szemre olyan három méteres zuhanástól.

Ettől persze még továbbra is rejtély, hogy a dologra mi szükség volt, mindenesetre az erkély alatti bokrok között egy férfit és egy nőt sikerült felfedeznünk a képeken. Vajon hozzájuk akart Kutcher lemenni? De miért nem a lépcsőn ment le? Vagy miért nem engedte be inkább őket a házba, ha már a kertben úgyis benn voltak? Válaszaink nincsenek, fotóink viszont igen, kattintson valamelyik képre, és nézze meg őket, hátha ön rájön valamire! Legutóbb egyébként szakálla kapcsán emlegettük Ashton Kutchert, de rég is volt már!

UPDATE: egy olvasónk kiszúrta, hogy a házhoz medence is tartozik, pontosan az erkély alatt, így nyilván kevésbé nagy merészség az ugrást bevállalni.