Nincs semmi egyéb okunk arra, hogy pont most mutassuk be Nicklas Söderblomot, mint az, hogy a Született feleségek sorozat fináléja kapcsán véletlenül kibányászódtak fotóarchívumunkból a képei. És ha már rájuk találtunk, megosztjuk őket: vele járt ugyanis Nicolette Sheridan abban az időben, amikor a Született Feleségek első évadai során a legtöbb figyelem irányult rá.

Ez a Söderblom származását tekintve svéd, mesterségét tekintve pedig személyi edző, 2004-ben jegyezték el egymást Hollywoodban az egyébként angol származású Sharidannel.

A kapcsolat révén Söderblom egy csapásra híres lett, sőt, sikerült neki egy nyúlfarknyi szerep erejéig befurakodnia a Született feleségekbe is: egy tűzoltót játszott, aki kiérkezik Edie házához, miután azt Susan véletlenül felgyújtja.

Egy évvel később viszont szakítottak, és ez a nyilván traumatikus élmény kihozta Söderblomból az írói vénát, aki Desperate Houseman címmel könyvet írt arról a döbbenetes sztoriról, hogy majdnem elvette feleségül egy tévésorozat ötödik leghíresebb színésznőjét.

De nem szeretnénk elvenni nézőink kedvét a képösszeállítás végiglapozásától, mert ha nyilvános húzásai nem is túl szimpatikusak ennek a Söderblomnak, attól még elég meggyőzően néz ki testedzés közben. Nicklas Söderblom 47 éves (de amikor a képek készültek, még csak 41 volt).