Ki gondolta volna - Perez Hilton lett az új Marc Jacobs. Abból a szempontból legalábbis, hogy pár évvel ezelőtt meglepődve konstatálta a világ Jacobsról, hogy a kezdetben nem túl vonzó testű divattervező olyannyira kigyúrta magát, hogy 2010-ben már meztelenül reklámozta parfümjét. Perez Hiltont szintén egy előnytelen külsejű melegsrácnak ismerte meg a világ az előző évtized közepe táján, a Velveten az első hír az volt róla, hogy gyantáztat. De persze ekkor ő már nem csak celebekről tudósított, hanem maga is celebnek számított.

Aztán egy óvatlan pillanatban az igazából Mario Lavanderia névre hallgató pletykafészek szép lassan fogyásnak indult, és mostanra már ő is annyit edzett, hogy nemrégiben ingét kinyitva mutogatta kockahasát egy eseményen. Döbbenet: ráadásul még diszkréten szőrös is!

Képösszeállításunkban 5-6 éves és egészen friss fotók vannak, így jól látszik, milyen nagyot változott a bloggerből lett celeb külseje a hosszú évek során - kattintson valamelyik képre! Perez Hilton 34 éves.