Akiknek a memóriája frissítésre szorul, azokat most emlékeztetjük a Megbántottak című slágert jegyző Hip Hop Boyzra és arra, hogy O.G. Duck ennek a megszűnt, majd visszatért együttesnek az egyik tagja. Friss sajtóközleményükből megtudtuk, hogy O.G. Duck testépítő lett, ezt bizonyítják a hírhez érkezett fotók is (a képre kattintva lehet megnézni az összeset). A közlemény rendhagyó módon párbeszédes formában meséli el, hogy O.G. Duck számára Kozsó beszólása adta meg a kezdőlökést a testépítéshez vezető úton. Alább mi is szó szerint idézzük a gyöngyszemet.

Egész pontosan 9 hónapja történt, hogy a Hip Hop Boyz fellépett egy Like '90 partyn több neves együttes társaságában. Ott volt még az Animal Cannibals, a Kozmix, az UFO együttes és Kozsó az Ámokfutókkal. Kozsó pont akkor lépett be az öltözőbe, amikor O.G. épp vetkőzött, hogy átvegye fellépőruháját.

-„Milyen dagadt vagy... Régebben azért még kockás volt a hasad, nem ártana figyelned a kajára" - fakadt ki mindenki előtt Mr. Szamuráj.

-„Tudod mit, barátom?" - válaszolt O.G. - „Mit szólnál, ha bebizonyítanám, így 37-hez közeledve, hogy tudok jobban kinézni testileg, mint valaha... És ezt döntsék el szakértő zsűritagok, akik profi módon tudják értékelni a testet. És, ha már lúd, legyen kövér alapon, legyen tét is, legyenek vetélytársak is, legyen valódi verseny!"

-„Mire gondolsz?"

-„Elindulok a kedvedért egy testépítő versenyen. Én, mint popsztár... És akkor majd kiderül, hogy dagadt vagyok-e, ahogy állítod!"- zárta le a beszélgetést O.G.

A történet konklúziója: május 12-én O.G. Duck elindul élete első testépítő versenyén Szentendrén, ahol olyan sztárok fognak drukkolni neki, mint az Animal Cannibals, az UFO, a Kozmix, Josh & Jutta valamint SP.

O.G. Duck magassága 172 cm, jelenlegi súlya 90 kiló, a versenyre 85 kilót tervez."