Steve-O, a főleg a Jackassből ismerhető kaszkadőr nemrég házigazdája volt a nyolcadik MusiCares MAP Fund Benefit jótékonysági rendezvénynek. Szerencsére nem csak komolykodott, az ingét, majd a nadrágját is ledobta, így biztosítva kellő sajtóvisszhangot az eseménynek. Galériánkban megmutatjuk, milyen jól szórakozott a nyelvével.

A MusiCares célja egyébként az, hogy támogassa a függőségektől szenvedő szenészek gyógyíttatását. Ez annak idején Steve-O-nak sem jött rosszul – még színpadta is vitte drogcsempész magánszámát.  2003 májusában egy svédországi hakni előtt filmre vette, ahogy lenyel egy kannabisszal töltött kotont, majd a fellépésen, a néző szeme láttára öklendezte azt vissza.

2006-ban egy realityműsorból rúgták ki amiatt, hogy sört követelt a forgatáson. 2008-ban végre elvonóra ment, akkor már a kokaintól függött. Szerencsére már évek óta tiszta, mostanában főleg stand-upol. És a jelek szerint nem lett kevésbé őrült így sem, ezt is megmutatjuk galériánkban, csak győzzön kattintani!