Justin Bieber nemrég Spanyolországban járt, hogy szerepeljen az El Hormiguero című tévéműsorban. A látogatásról készült fotók pedig tökéletesen illusztrálják a címben feltett kérdés keltette bizonytalanságot: mármint, hogy Bieber kölyökképű kölyök, vagy kölyökképű férfi. A választ galérinkánkban, és azon túl is keressük, ne legyenek restek kattintani!

Tekintsünk most el attól, hogy Justin Biebernek mennyire gyerekfeje van, ez ugyanis adottság. Még az is lehet, hogy húsz év múlva is így fog kinézni. Ebből tehát nem indulhatunk ki, nézzük meg inkább, hogyan nézett ki legelső klipjében a most 18 éves énekes. Ez a One Time, amelyben egy hasonlóan gyermekarcú haverjával Xboxozik, például.

Ez pedig a legutóbbi, a Boyfriend című alkotás, a különbség valóban szembeötlő. Ebben már úgy nyomja, mint a nagyok: arról dalol, milyen pasi ő, mekkora lóvékkal gurigázik, és

Férfi már?

menő autója is van. Ehhez próbálták is kicsit James Deanre (fiatalabbaknak: Jason Priestley-re fazonírozni a fejét), és lássuk be, ő maga vezet, ez is növelheti a férfiassági szintet. Ja, és végig egy nőies lányt ölelget, bár a végén nincs csók, szóval ki tudja.