A 24 éves Moustafa Ismail az USA-ban él, de egyiptomi származású, és azt mondja már 10 éve gyúr. A fiatalember állítólag azért vándorolt ki nyugatra öt évvel ezelőtt, mert hazájában nem volt megfelelő felszerelés a testépítéshez, ami - láttunk már ilyet - viszonylag korán a hobbijává vált. Moustafa Ismail története kész sikersztori, mert nemhogy az USA-ban sikerült megvetnie a lábát (van két saját benzinkútja), hanem egy Guinness-rekordot is sikerült összehoznia a testépítéssel: a rekord hivatalos neve szerint övé a világ legnagyobb bicepsze, de talán pontosabb úgy fogalmazni, hogy övé a világ legvastagabb karizma, mert ahogy nézzük, a fiatalember nemcsak bicepszre, hanem tricepszre is szokott néha gyúrni.

Moustafa Ismailről a képösszeállításban látható fotók Londonban készültek, ahol a Guinness Rekordok Könyve új, 2013-as kiadásának tiszteletére rendezett partin villogtatta 79 centi körméretű karizmait. Másnak a derekbősége ennyi, de ő valamiért úgy döntött kamaszkorában, hogy felkarra fog gyúrni. Azt nyilatkozta, hogy minden nap kétszer edz. Reggelenként 5-kor kel és 8-ig edz, ezután megy a munkába, majd este is visszatér a konditerembe.

Mostanra annyira abszurd lett a kinézete, hogy sokan a Popeye rajzfilmfigurához hasonlítják, de kettejük között a fő különbség az, hogy Ismailnak nem a spenóttól lett ilyen a karja. Azt mondja, napi másfél kiló csirkét és fél kiló egyéb húst vagy halat eszik. Ezután szokásos a desszert négy csészényi mandula, és lecsúszik még naponta két liternyi fehérjeturmix is, hogy jobban menjen a növekedés. Mindenesetre Ismailnak nemcsak nagyok az izmai, hanem tényleg erős is. A képeken egy modellt emel a vállára, de ez még semmi, ekkora karral 250 kilót is ki tud nyomni, reménykedjünk, hogy nem szintolról van szó (köszönjük olvasónknak a linket!). Ha jobban meg szeretné nézni, kattintson a képre!