Mutattunk már olyat, hogy egy férfi izmot (pl. kockahasat) plasztikáztat magának ahelyett, hogy elővenné az orosz gömbsúlyzóit, és edzene egy kicsit. Az ABC fenti riportja egy ilyen esetet mutat be, egy olyan férfival, aki egyenesen plasztikafüggő. Justin Jedlica 32 éves és New Yorkban él, és eddigi 90 sebészeti beavatkozására több, mint 20 millió forintnak megfelelő összeget költött el. Azt mondja, mindig is utálta az orrát, mert túl nagynak találta, tehát ezzel kezdte a plasztikáztatást, és onnan kezdve nem volt megállás.

Jedlica azt mondja, az edzés „nem túl izgi, nincs benne semmi glamúr”, így ahelyett, hogy sportolni járna, inkább a plasztikai sebészhez fordul. Először dagadó mellizmokat csináltatott magának, majd amikor azt mondták, hogy így túl vékonyak a karjai, betetetett pótbicepszet és -tricepszet is. Fenekét is megműtette, meg persze az arcán is rengeteg beavatkozást végeztek, az orra után a száján, szemöldökén és járomcsontján is. Azt mondja, tisztában van vele, hogy kockázatos ennyiszer kés alá feküdni, de bevállalja a veszélyeket, mert szereti átalakítani a testét.

Mivel egyszerre három videót szoktunk mutatni, jöjjön még két klip, olyan modellekkel, akikre Jedlica hasonlítani szeretne. Fent a Tommy Hilfiger legújabb parfümreklámja látható, ahol az éppen aktuális adonisz diszkrét mellkasszőrrel és kevésbé diszkrét motorcsónakkal hódítja el a csaját. Alább pedig a tökéletes szépségű modelljeiről híres Abercrombie & Fitch egy klipje látható, amiben a gyönyörű testű és táncolásra gyakorlatilag képtelen manökenek (mi mindig is tudtuk, hogy igazából nem melegek - ha azok lennének, csak nem táncolnának ennyire rosszul) a Call Me Maybere ökörködnek.