Ha önnek fogalma nincs, hogy kicsoda Wolfgang Fifi Pisseker, akkor egy cipőben járunk, de mindketten megnézhetjük mondjuk a róla szóló német nyelvű Wikipédia-oldalt vagy akár a művész saját website-ját. Mi itt a szerkesztőségben persze annyival előrébb vagyunk önnél, hogy mi már láttuk azokat a fotókat róla, amiket ön még csak most fog megnézni - ezek szerepelnek a mai poszt képösszeállításában.

Ön kit látna a legszívesebben így vetkőzni?

Ezeken a bécsi humorista legutóbbi promóakciója látható, ami abból állt, hogy Pisseker lenyomott egy chippendale-stílusú sztriptízt Supernakt (kb. Tökmeztelen) című új könyvének reklámozása céljából.

Bár a művész nem fiatal már, és nincs is különösebben kigyúrva, mégis remek karban vagy (ezek az osztrákok már csak ilyenek), úgyhogy egyáltalán nem állt neki rosszul a performansz, amelyhez egy rövid jelmondatot is kitaláltak: „ausziehen bis zur Seele", azaz „levetkőzni egészen a lélekikg".

A fotókat látva elgondolkodtunk, hogy melyik magyar humoristát látnánk szívesen sztriptízelni, de nem igazán tudtunk dönteni, ezért a legjobb lesz, ha inkább szavaznak a Kockahas blog nézői, kire lennének a legkíváncsibbak. Kattintson a képre a műsor összes fotójáért! Wolfgang Fifi Pisseker 47 éves.