horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Görög színész fügére veri, brit énekes mosógépben lóbál péniszt

2012.11.14. 08:36

A fenti klip egy görög filmrendező, Telemakhosz Alexiou avantgárd mozifilmjéből való. Az alkotás címe Vénusz a kertben, és a főszereplő férfiprostituáltat Alex Vardas alakítja a fenti jelenet tanúsága szerint meglehetős átéléssel. Ha ön szereti a fügét, talán ön is olyan mohón fogyasztana most el belőle egy szemet, mint Vardas a filmben, de ez a fiatalember akkora füge-rajongó, hogy utána még maszturbál is egyet, hogy teljes legyen az élvezet. Most már nyilván nem kérdés, miért kellett a 18-as karika erre a posztra. Pedig ez még nem minden, az igazi meztelenkedés a poszt alján van.

A három klipből a fenti középső a legártatlanabb, ez egy macsós brazil modell egy reggelét mutatja be klisébe hajló eszközökkel, úgyhogy még szerencse, hogy ennek a Rodiney Santiagónak ilyen meggyőző testfelépítése van. A videót bizonyos Mick Silva készítette, őszintén szólva nem jöttünk rá, hogy milyen apropóból. Sokkal egyértelműbb a helyzet Daniel Bedingfield esetében, övé ugyanis a harmadik klip. Ő egy 32 éves brit popsztár (testvére, Natasha Bedingfield is tudhat magának bizonyos méretű sikereket), és most a napokban jött ki egy új videóval, amit szintén csak felnőttek nézhetnek meg. Van benne egy meztelen modellnő is, de maga Bedingfield sem visel semmit a mosási témájú, meglehetősen látványos klipben. Az a címe, hogy Secret Fear, azaz Titkos félelem, össze-vissza zötykölődnek benne a mellek, fenekek és péniszek, úgyhogy látványban a Kazaky legutóbbi remekművét is elég egyértelműen veri, főleg, mivel itt ugye nem csak férfiak meztelenkednek.

278
313