Ma egy olyan, londoni születésű, de Britanniánál valószínűleg délebbi származású fiatalembert mutatunk, akivel kapcsolatban a fő érdekesség az, hogy zenét szerez és játszik, méghozzá egész jól. Charles Costának hívják, de King Charles néven lép fel, idén jelent meg első albuma LoveBlood címmel. Poposan fülbemászó indie-rockot nyom, de nemcsak gitározik, hanem zongorán és csellón is játszik, tekintettel arra, hogy gyerekkorában klasszikus zenét tanult. Ajánljuk, hogy kattintson ide egy jó kis King Charles-videóklipért, de azt is, hogy a zene mellett szenteljen egy pillanatot a fiatalember imázsának is, mert az igencsak rendhagyó a popbizniszben.

A színpadon a vetkőzés manapság gyakorlatilag nem opció, hanem szinte kötelező, még a férfiaknak is. A széles körben elfogadott és betartott szabályok szerint a testszőrzet azonban szalonképtelen. Bizonyos kivételeknek megengedhetők, de ezek a kivételes férfiak egyrészt kicsit nevetségesek, mint David Hasselhoff, másrészt mindig idősebbek és/vagy nagydarabok, mint David Hasselhoff (vagy ezek a mintapéldányok). King Charles ezzel szemben meglehetősen apró termetűnek tűnik, még viszonylag fiatal, de ehhez egyrészt vékony, másrészt szinte botrányosan szőrös. Elvileg két választási lehetősége van: vagy szőrtelenít, vagy begombolkozik.

A King Charlesszal kapcsolatban emlegetett rock, independent és az alternatív szavak azonban mind a szabályok felrúgására utalnak így vagy úgy, ennek megfelelően a fiatalember nemhogy szőrös hasát és mellkasát tolja bele a zenére vagyó közönség képébe, hanem még hatalmas, rasztába hajló haja is van, újabban kackiás kis bajusszal (régebben szakállas volt). Egy biztos, nincs sok hozzá hasonló figura manapság a hírességek között, érdemes megnézni ezért a képösszeállítást, amibe legjellemzőbb fotóit gyűjtöttük össze. Bejön? King Charles 27 éves.