Elkezdte, abbahagyta, megint elkezdte, és megint abbahagyta, aztán újra nekifutott, és végül háromnegyed éve nem hagyja abba az edzést Brasch Bence, aki, hát, nem dagadt az izmoktól, amikor feltűnt az RTL Klub Csillag születikjében. Aztán beesett az életébe Lola, ő meg levágatta a haját, és a sportot is elkezdte komolyan venni. „Személyi edzővel kezdtem. Először volt egy egyhetes felmérő edzés, hogy mit bírok, hogyan, hány kilóval, mi a jó az én alkatomhoz. Megtanította nekem a gyakorlatokat, és onnantól magamtól csinálom” – magyarázta a Velvet kérdésére Brasch, akit arra kértünk, küldjön fotót is. Lola nem volt a közelben, ezért kénytelen volt a tükörből fényképezni magát.

A 21 éves, operettszínházas Brasch szabálykövető, ez, mondjuk, jól is jött az edzéseknél, minden gyakorlatot úgy végzett el, ahogy mutatták neki. Ennek az eredménye az, amit a fotón is látnak, és ami azért a barátnőjének, Lolának is bejön. Bár, magyarázta Brasch Bence, nem ezen múlik, hogy mennyire szereti. Időnként az énekeslány is elmegy vele edzeni, de sokat mennek külön is. Ő maga heti négy-öt alkalommal jár edzőterembe. „Szerencsére közel van a színházhoz, így próbák vagy előadások előtt, esetleg után le tudok menni. Mindig úgy alakítom a programomat, hogy olyan két-két és fél órát ott tudjak maradni” – felelte kérdésünkre, aztán azt is elmondta, most már száz kilót is bír emelgetni, ami épp kétszer annyi, mint amennyi az elején ment neki.

Táplálék-kiegészítőket nem szed, csak fehérjét az edzés után, de abból is olyat, ami szénhidrátmentes. Ezt is csak azért, mert kell az izommegtartáshoz. Arra a kérdésre, hogy mennyire hiú, úgy válaszolt: „Mint egy olyan ember, aki a színpadon szerepel. Adok az öltözködésemre, a hajamra, a külsőmre abból az okból kifolyólag, hogy van magam felé meg a nézők felé is egy olyan megfelelési vágyam, hogy ha már színpadra teszem magam, az vállalható legyen, és jól nézzen ki. Most az Oszi boszit próbáljuk, ez egy operettes-mesés darab, amiben én vagyok a daliás herceg. Na most a hercegnek nem lehet nyeszlett a teste. A herceg a mesékben is, például a Bűbáj filmben is igenis jól néz ki, úgyhogy muszáj magamhoz képest jól kinéznem.”